pizza-chemistery شیمی
| ||
|
چرا وقتی در نوشابه نمک می ریزیم گاز با شدت بیشتری آزاد می شود؟ هرچه دمای آب کمتر و فشار بیشتر باشد اب گاز بیشتری را در خود حل می کند. بنابراین گازCO2 را تحت این شرایط در نوشابه وارد می کنند تا نوشابه از این گاز اشباع شود. زمانی که درِ نوشابه برداشته می شود و در دما و فشار معمولی قرار می گیرد محلول خاصیت فوق اشباع پیدا می کند و تمایل به آزاد کردن گاز CO2 پیدا می کند برای این کار CO2 محلول باید به صورت حباب درآید یعنی مولکول های CO2 کنار هم جمع می شوند و با پیوستن به هم تشکیل حباب دهند، به سطح آورده و خارج شوند. نظرات شما عزیزان: برچسبها: |
|
[ باب اسفنجی : باب اسفنجی ] [ Weblog Themes By : bob ] |